Wilki Nocy i Dnia

Stań się jednym z nas!

Ogłoszenie

Reklama: Odkryj otaczający cię świat na nowo! http://www.wolf-destiny.pun.pl/forums.php Wataha Nocy i Dnia! http://wataha-nocy.pun.pl/

#1 2012-07-29 11:53:40

Luna

Administrator

Punktów :   
Hierarchia:: Wilczyca Alpha
Stanowisko:: Wojownik i łowca
Partner/Partnerka: : Tadashi
Mów mi:: Lu lub Luna po prostu
Cechy charakterystyczne:: skrzydła anioła, znamie demona

Pół anioł , pół demon - furia Luna

Historia Luny . Historia jej rodziców - ich miłość , życie Luny oraz klątwa . Miłego czytania

Ciało anioła ... dusza demona . Spragniona miłości ... przez świat odrzucona ... jej świat pełen błędów i jej własnych cierpień ... z klątwą związana ... rodziny żadnej ... od zawsze sama ... złą aura otoczona ... starająca się być dobra ... jej łzy czarne ... spływają ze smutku ... przez to jaka jest ... nienawidzi siebie ... za to kim jest .

#2 2012-07-29 11:53:59

Luna

Administrator

Punktów :   

Re: Pół anioł , pół demon - furia Luna

Bardzo daleko , na środku morza jest wyspa na której mieszkają jedne z najpotężniejszych watah . Dwie watahy .
Wataha Aniołów - Rodzą się tam tylko wilki anioły . Zawsze mają jasną sierść i kiedy rodzą się ze skrzydłami mają je niczym anioły . bardzo silni ale dobrzy . Trzymają się zasad .
Wataha Demonów - Wilki demony . Najpodlejsze stworzenia na ziemi . Groźni , mściwi pragnący być najlepsi . Wilki tam mają ciemną sierść a każdy ma znamię demonów . Ich skrzydła wyglądają jak skrzydła nietoperzy ewentualnie skrzydła aniołów tyle że czarne .

Oby dwie watahy prowadzą ze soba wojne od niepamiętnych czasów . Wszyscy myślą że te wilki są legendą . One zrodziły sie razem ze światem . Są bardzo potężni . Watahy oby dwie są tak wrogo do siebie nastawieni że czasami wciągają w wojne małe watahy z poza wyspy . Ale w tej walce zawsze te watahy giną .

Ale pewnego dnia dwójka wilków z osobnych watah zapajała do siebie uczuciem ... i tak to się zaczęło .

Ciało anioła ... dusza demona . Spragniona miłości ... przez świat odrzucona ... jej świat pełen błędów i jej własnych cierpień ... z klątwą związana ... rodziny żadnej ... od zawsze sama ... złą aura otoczona ... starająca się być dobra ... jej łzy czarne ... spływają ze smutku ... przez to jaka jest ... nienawidzi siebie ... za to kim jest .

#3 2012-07-29 11:54:26

Luna

Administrator

Punktów :   

Cisza okryła cały zamek . Słychać było palące się pochodnie i miarowy oddech strażników . Wtem ktoś usłyszał chichot i leciutkie stąpanie . Przez korytarz biegł maleńki biały kształt .Wilczyca była cała biała a końcówkę ogona i uszu miała złotą . Skrzydła wyglądały niczym skrzydła anioła . Fioletowe ślepia błyszczały z podniecenia . Wtem zza wilczycy wyłonił się także biały kształt . Kolejna wilczyca z srebrnymi pasami na grzbiecie i takimi samymi skrzydłami tyle że mniejszymi .
- Nigdy mnie nie złapiesz Tamaro ! - pisnęła wilczyca która biegła na przedzie .
- Jeszcze zobaczymy Night ! - odkrzyknęła
Oby dwie biegły dalej . W pewnym momencie Night poślizgnęła się i ślizgała na brzuchu po podłodze . Uśmiechnęła się i odpychała tylnymi łapkami nabierając szybkości . Wtem przed night wyrósł jak z pod ziemi wilk . Srebrny wilk miał na pysku dziwną maskę . taką nosili strażnicy .
- Księżniczko Night ... Tamaro co wy tu robicie o tej porze ? Jest za późno jak dla was . - powiedział z przyganą
Oby dwie wstały i stuliły uszy oraz spuściły łby .
- Przepraszamy - powiedziały chórem
- Idźcie do swoich komnat . A ty Night idź do swojej matki . Szukała cię .
Night skinęła głową . Ruszyła powolutku przez korytarz . Szła długo aż nie dotarła do dużych złotych drzwi . Otworzyła je i weszła do komnaty . Komnata była piękna . na końcu niej stała złota wilczyca . Miała jaskrawo niebieskie oczy wpatrzone surowo w wilczke .
- Night ... gdzie ty znowu byłaś ? - spytała
- Bawiłam się z Tamarą ...
- Eh - westchnęła - powinnaś być już dawno w łóżku .
- Będe jutro wyspana . Tylko mogę jeszcze trochę zostać ? - zrobiła mine najsłodszą jaką potrafiła
- Nie ma mowy - odparła stanowczo - idź do siebie już .
Wilczka jęknęła i odeszła . Szła znowu .
- Idź do siebie ... za późno dla ciebie bla bla bla - warczała cicho
Weszła do swojej komnaty i pobiegła na taras . Oparła przednie łapy o barierke i spojrzała w dal . Daleko od miejsca gdzie była był inny zamek . Było go oczywiście widać . Zamek watahy demonów . Patrzyła tam .
Tymczasem w watasze demonów ...
Na tarasie w ich zamku stał czarny wilk . miał czerwone oczy i skrzydła nietoperza . Patrzył w stronę zamku watahy aniołów ... wiedział że jutro jest kolejna bitwa na której miał być ...

CDN

#4 2012-07-29 11:54:46

Luna

Administrator

Punktów :   

Nadszedł ten dzień . Dzień kolejnej krwawej bitwy . Night siedziała na tarasie i patrzyła jak wilki ruszają na polane wojny . Wskoczyła na barierke i patrzyła z uwagą . Widziała swoją matkę i ojca na przodzie . Zawsze chciała zobaczyć jak oni walczą . Dojrzałą czarne kształcty zbliżające się na polane . Wataha Demonów . Wilczka zastanawiała się chwilę . Chciała zrobić coś na prawdę niedozwolonego . Odbiła się odbarierki i rozłożyłą skrzydła . Z szybkością błyskawicy leciała do lasu który był niedaleko polanki . W końcu leciałą przez las . Wylądowała niedaleko polanki . Ukryła się w dużych krzakach a jej zapach zacierały rosnące tma jagody i grzyby . Wyjrzała jak oby dwie watahy stoją i rozmawiają . Tak zawsze było . Wtem wataha demonów bez ostrzeżenia rzuciła się na watahe aniołów . Widziała jak zaczyna się walka . Patrzyłą na to z szeroko otwartymi oczami . Cofnęła się i nadepnęła na gałązkę . Niedaleko krzaków czarny wilk zabił właśnie wilka z watahy aniołów . Był on starszy , większy i silniejszy od night . Usłyszał trzask . Spojrzał w jej stronę i rzucił się prosto tam . Wilczka odbiła się od ziemi i zaczęła uciekać a on za nią . Piszczała i krzyczała , jednak wilk nie dawał za wygraną . Był szybszy . Złapał wilczkę za kark i podniósł do góry dysząc ciężko .
- Mam cię - wywarczał - teraz po tobie
Rzucił nią o ziemie a ta zapiszczała .
- Proszę ... nie zabijaj mnie - z jej oczu lały się łzy
- Jesteś wilkiem aniołem to mój obowiązek - zawarczał zbliżając się do niej
Wilczka byłą coraz bardziej przerażona . Wstała i zaczęła biec ale wilk momentalnie znalazł się przy niej , złapał ją za szyję i podniósł tak żeby patrzeć jej w oczy . Poczuła jak jego szczęki zaciskają się na jej szyi .
- Proszę  !! - krzyknęła
Spojrzała na niego fioletowymi oczami a wtedy wilk zamarł . Stał tak wpatrujac sie w jej połyskujące oczy . Postawił ją na ziemi .
- Ja ... - nie dokończył tylko odwrócił się i pognał na polanę .
Wilczka została sama . Rozłożyłą skrzydła i poleciała do zamku . Wylądowała w swojej komnacie . Starła z szyi krew i padła na łoże .
- Dlaczego mnie nie zabił ? - spytała sama siebie .
Tymczasem u wilka .
Usiadł w swojej komnacie .
- Chaos ... nie mów że się zakochałeś . I to w wilczycy aniołów - wilk wyglądał na na prawdę przerażonego .

CDN