Wilki Nocy i Dnia

Stań się jednym z nas!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Reklama: Odkryj otaczający cię świat na nowo! http://www.wolf-destiny.pun.pl/forums.php Wataha Nocy i Dnia! http://wataha-nocy.pun.pl/

#1 2012-07-11 13:04:28

Luna

Administrator

Punktów :   
Hierarchia:: Wilczyca Alpha
Stanowisko:: Wojownik i łowca
Partner/Partnerka: : Tadashi
Mów mi:: Lu lub Luna po prostu
Cechy charakterystyczne:: skrzydła anioła, znamie demona

Jeziorko

Z tego jeziorka także można pić ale raczej to tu wilki myją się .

Ciało anioła ... dusza demona . Spragniona miłości ... przez świat odrzucona ... jej świat pełen błędów i jej własnych cierpień ... z klątwą związana ... rodziny żadnej ... od zawsze sama ... złą aura otoczona ... starająca się być dobra ... jej łzy czarne ... spływają ze smutku ... przez to jaka jest ... nienawidzi siebie ... za to kim jest .

#2 2012-07-13 15:43:16

Luna

Administrator

Punktów :   

Re: Jeziorko

* podbiegła do jeziora i weszłą do niego cała . woda zabarwiła się na czerwono . *
- Dlaczego mnie się przytrafiają tkaie rzeczy * stuliła uszy po chwili wyszła z wody ale położyła sie przy niej . zanurzyła szyje trzymając pysk na powierzchni *

Ciało anioła ... dusza demona . Spragniona miłości ... przez świat odrzucona ... jej świat pełen błędów i jej własnych cierpień ... z klątwą związana ... rodziny żadnej ... od zawsze sama ... złą aura otoczona ... starająca się być dobra ... jej łzy czarne ... spływają ze smutku ... przez to jaka jest ... nienawidzi siebie ... za to kim jest .

#3 2012-07-13 15:50:41

Luna

Administrator

Punktów :   

Re: Jeziorko

* wilk podszedł do niej i pomógł jej wstać . obejrzał ją dokładnie *
- Więc tak ... rany się wygoją ta na szyji też . gorzej z wiesz czym . to się nasila . spórbuje zrobić dla ciebie lepszy lek ale to potrwa ... * odszedł . wstała i pognała przed siebie * z.t