Wilki Nocy i Dnia

Stań się jednym z nas!

Ogłoszenie

Reklama: Odkryj otaczający cię świat na nowo! http://www.wolf-destiny.pun.pl/forums.php Wataha Nocy i Dnia! http://wataha-nocy.pun.pl/

#1 2012-07-11 13:05:13

Luna

Administrator

Punktów :   
Hierarchia:: Wilczyca Alpha
Stanowisko:: Wojownik i łowca
Partner/Partnerka: : Tadashi
Mów mi:: Lu lub Luna po prostu
Cechy charakterystyczne:: skrzydła anioła, znamie demona

Łąka

Na tej łące jest dużo zwierząt . Karibu , jelenie , zające . Dużo ich tu .

Ciało anioła ... dusza demona . Spragniona miłości ... przez świat odrzucona ... jej świat pełen błędów i jej własnych cierpień ... z klątwą związana ... rodziny żadnej ... od zawsze sama ... złą aura otoczona ... starająca się być dobra ... jej łzy czarne ... spływają ze smutku ... przez to jaka jest ... nienawidzi siebie ... za to kim jest .

#2 2012-07-13 09:16:04

Luna

Administrator

Punktów :   

Re: Łąka

* wbiegła na łąke i skoczyła na wilka . tego co dawał jej eliksiry *
- Co ty mi dałeś ?! * wydarła się *
- Eliksir a co innego !?
- Chyba nie ten co trzeba
* wilk zrzucił ją z siebie i uderzył mocno w głowę . po raz kolejny straciła przytomność . *

Ciało anioła ... dusza demona . Spragniona miłości ... przez świat odrzucona ... jej świat pełen błędów i jej własnych cierpień ... z klątwą związana ... rodziny żadnej ... od zawsze sama ... złą aura otoczona ... starająca się być dobra ... jej łzy czarne ... spływają ze smutku ... przez to jaka jest ... nienawidzi siebie ... za to kim jest .

#3 2012-07-13 10:06:03

Luna

Administrator

Punktów :   

Re: Łąka

* otworzyła oczy i zobaczyła obok siebie kartke . podniosła ją : za dużo żeś wypiła eliksiru . nie pij całego tylko trochę . a tak wogóle twoi kumple są na terenie watahy dnia . *
- No nie . * wstała ale syknęła z bólu . w uszach jej dzwoniło . odbiła sie od ziemi i pognała do nich *z.t